#1093 ercobin-50g
  • #1093 ercobin-50g

Ercobin 50g

09871
Čistý vitamín C so stabilizačným antioxidačným účinkom. Ošetrené vína dosiahnu po naplnení do fliaš rýchlejšie plnohodnotný buket.
3,90 €

(78,00 € kg)

S DPH Dodanie 1-3 dni
Množstvo
Skladom

visa
Popis
POPIS VÝROBKU
Ercobin je chemický čistá L(+) kyselina askorbová (E300) vyselektovaná špeciálne pre účely ošetrovania
nápojov. Použitie prípravku je povolené súčasnými platnými predpismi. Čistota a kvalita produktu zodpovedá kritériám Vínneho zákona platného v NSR a interným normám firmy ERBSLÖH Geisenheim.
Kvalita je certifikovaná podľa ISO 9001.
CIEĽ POUŽITIA
Antioxidačný prostriedok, stabilizácia chute a buketu nápojov.
PRODUKT A ÚČINOK
Ercobin sa aplikuje ako vysokoúčinný antioxidant. To znamená, že sa jeho použitím umožní znížiť
nevyhnutne potrebná dávka oxi-du siričitého. Redukčný charakter preparátu zabez-pečí lepšie uchovanie
aromatických vlastností nápojov. Použitím preparátu sa zachovávajú a zintenzívňujú účinky chuťových a
buketných látok vo víne.
Jeho aplikáciou sa dosiahnu nasledujúce efekty:
 ošetrené vína dosiahnu po naplnení do fliaš vo všeobecnosti rýchlejšie plnohodnotný buket,
 dlhoskladované vysokokvalitné vína vykazujú lepšie senzorické vlastnosti. Platí to hlavne u vín s nižším
obsahom kyselín.
Za povšimnutie stojí, že vína ošetrené preparátom Ercobin vykazujú vyšší obsah voľného SO2.
POUŽITIE
Maximálne povolená dávka je 15 g/hl. Väčšinou však postačuje dávka 5 g/hl. Testom deklarované
množstvo preparátu sa musí rozpustiť najprv v 20-násobnom množstve vína. Roztok sa za miešania
potom postupne vleje do celkového množstva ošetrovaného nápoja. Pri aplikácii treba dbať na dokonalé
premiešanie celého obsahu. Ercobin vykazuje svoje vysokoúčinné antioxidatívne vlastnosti iba v tých
nápojoch, ktoré majú dostatočnú koncentráciu voľného kysličníka siričitého. Nápoj musí obsahovať
minimálne 25 mg/l voľného stabilného SO2.
Detaily produktu
09871
14 položky

Špecifické referencie

EAN: 8586015781391
Produkty v rovnakej kategórii: 1

Sledujte nás na Facebooku