Üdvözöljük a MalGard kertészeti központ oldalain

     A Malgard kertközpontot 2017-ben alapították apa és lánya családi vállalkozásaként. A cégalapítás oka elsősorban a termesztés és a kertészet iránti szenvedély volt, amelyet a kertészeti és mezőgazdasági egyetemi tanulmányok támogattak. Kiemelt tevékenységeink közé tartozik a teljes kerti választék kis- és nagykereskedelme, természetes kő, szobrok, műtrágyák, gyümölcs- és díszfák, aljzatok, szezonális ikeban és sírkoszorúk készítése. A hagyományos üzlettel kapcsolatos tapasztalatok után úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy e-shopot, melynek oldalain most Ön is felkerül.

      Célunk a termesztéssel, kertészkedéssel kapcsolatos ismeretek, ötletek támogatása, terjesztése. Minél többen termesztenek, akár hasznos növényt, akár díszkertet, annál szebb és gazdagabb lesz hazánk. A kerti munka legszebb terméke az a boldogság, amit ez a munka hoz. Akinek van saját paradicsoma a kertjében, az biztosan egyetért velünk.

     Pontosan erre a célra választottuk az e-shop platformot, melynek köszönhetően nagyobb számú emberrel tudunk kapcsolatba lépni. Mutass nekik híreket, adj tanácsot cikkek formájában, de kapj visszajelzést és tanulj valami újat.

     Mivel jelszavunk professzionális megközelítés minden vásárló igényeihez, az Ön elégedettsége a legnagyobb jutalmunk. Reméljük, hogy otthon érzi majd magát e-shopunkban, és mindent megtalál, amire szüksége van a növények ültetéséhez és további növekedéséhez.

Kellemes vásárlást kívánunk!

........................................
Ing. Ladislav Malík

........................................
B.c. Petra Malíková

Kövess minket Facebook-on