• Vypredané
#0714 Deltacaps 50CS 50 ml
  • #0714 Deltacaps 50CS 50 ml

Deltacaps 50CS 50 ml

09977
Prípravok proti lezúcemu hmyzu - EXTRA SILNÝ. Tekutý koncentrát určený k aplikácii postrekom proti lezúcemu hmyzu s rýchlou a okamžitou reakciou a dlhodobým účinkom.
4,45 €

(89,00 € l)

S DPH
Množstvo
Vypredané

visa
Popis

Charakteristika produktu
Prípravok proti lezúcemu hmyzu - EXTRA SILNÝ. Tekutý koncentrát určený k aplikácii postrekom proti lezúcemu hmyzu s rýchlou a okamžitou reakciou a dlhodobým účinkom.

Účinná látka
Deltamethrin 50g/L (5%), pyretroid
Formulácia: emulgovateľný koncentrát (CS)
Biocídny prípravok (insekticíd) pre spotrebiteľské použitie.

Výhody použitia

rýchla a okamžitá reakcia
mimoriadne účinný
dlhodobý účinok
pôsobí kontaktne
účinná látka sa neodparuje

Rozsah použita

Na ochranu proti lezúcemu v obytných budovách a ich okolí, v bytoch, vo verejných a úradných budovách, hoteloch, reštauráciách, bufetoch a baroch, obchodoch, skladoch, komunálnych budovách, v nebytových priestoroch, v zdravotníckych zariadeniach, v potravinárskom priemysle a v dopravných prostriedkoch. Vhodný pre použitie vo vnútorných aj vonkajších priestoroch.

Mechanizmus účinku

Účinná látka prípravku Deltacaps 50CS, patrí medzi syntetické pyrethroidy, pôsobí na hmyz kontaktne a má rýchly nástup účinnosti aj dlhú reziduálnu účinnosť. Účinná látka prípravku sa neodparuje.

Návod k použitiu
Prípravok zrieďte vodou na 1% pracovnú zmes. Pri použití 5 litrového postrekovača nalejte do nádrže asi 1-2 litre vody, pridajte 50 ml prípravku a doplňte vodou do 5 litrov. Dobre premiešajte, postrekovač natlakujte a aplikujte postrekom v dávkach 50 ml nariedeného prípravku na každý m2 ošetrenej plochy, t.z. 5l zarobeného postreku na 100m2 . Postrek aplikujte priamo na hmyz, na miesta výskytu a predpokladaného výskytu, na jeho cestičky a do jeho úkrytov. Na podlahu okolo stien, do kútov, okolo podlahových líšt, do škár a prasklín apod. Zasiahnutý hmyz uhynie za 1 až 24 hod. Pri pretrvávajúcom zamoreniu postrek opakujte podľa potreby v jednomesačných intervaloch. Po postreku zaistite dôkladné vetranie. Priestory môžu byt znovu používané a ľudia do nich môžu vstupovať po dokonalom zaschnutí postreku, minimálne za 2 hod. Ak boli postrekom kontaminované povrchy, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami alebo
krmivami, umyte ich dôkladne vodou a saponátom.

Dávkovanie

50 ml prípravku do 5 litrov vody na 100m2 

Používajte biocídny prípravok bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku.Obrázky majú iba informatívny charakter.

Detaily produktu
09977

Špecifické referencie

EAN: 8586002988734
Produkty v rovnakej kategórii: 6

Kód: 11465

GRANULOVANÁ NÁSTRAHA PROTI MRAVCOM FASTION 180g

EAN: 8586002981742

Granulovaná nástraha proti mravcom. Insekticídna nástraha pre spotrebiteľov vo forme granúl určená na ničenie mravcov (Mravec čierny a príbuzné druhy) v objektoch a ich okolí.-vyhubí celé hniezdo (vyhubí až 13 hniezd)-rýchly účinok, dlhodobý efekt-na terasy, chodníky, dom aj byt- s atraktantom pre mravce

Cena 6,29 €
s DPH
Viac
Skladom

Kód: 08818

IMIDASECT TRAP NÁSTRAHA NA ŠVÁBY 2ks

EAN: 8586002980684

Vysoko účinná návnada insekticíd vo forme gélu na priame použitie v nástrahovej pasci proti rusovi domovému (Blattella germanica), švábovi obyčajnému (Blatta orientalis), švábovi hnedopásavému (Supella longipalpa) a švábovi americkému (Periplaneta amaricana) a ich nymfám. Praktická forma nástrahy – domček – ktorý zabezpečuje jednoduchú manipuláciu a...

Cena 3,52 €
s DPH
Viac
Vypredané

Sledujte nás na Facebooku